livrare

Daca ati lansat o comanda in online shop, pe email sau la telefon, ne imaginam ca abia asteptati sa intrati in posesia ei. Depunem toate eforturile ca acest lucru sa se intample in siguranta si cat mai repede posibil. De aceea avem nevoie si de ajutorul dumneavoastra, si anume va rugam sa completetati cu atentie datele solicitate in formularul de comanda.

Facem tot posibilul ca expedierea de la sediul altF.ro (str. Nicolae Iorga, nr:3) sa aibe loc in 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile de pe site vor fi procesate in ordinea sosirii acestora intr-un interval de maxim 12 ore de la primirea acestora. Pentru urgente, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0722392294.

Dupa plasarea comenzii, veti fi contactati telefonic pentru a se confirma disponibilitatea produsului | produselor in stoc si care este termenul de livrare.

Produsele comandate pentru provincie, vor fi livrate prin intermediul curierilor agreati. La fiecare livrare prin curier, veti primi prin email numar AWB aferent fiecarei comenzi. 

Tarife şi optiuni:

  • in Bucuresti: 30 RON
  • in tara: 50 RON, pentru zonele acoperite de serviciile de curierat
  • pentru zonele care nu sunt acoperite de serviciile de curierat, se va solicita o oferta speciala pentru livrare (zonele cu km suplimentari)

Pentru zonele cu km suplimentari si colete cu o greutate mai mare de 3kg, costul transportului va fi comunicat prin e-mail sau telefon si va fi stabilit în funcţie de situatia particulara. 

Daca nu exista nicio persoana care poate receptiona comanda la adresa indicata, companiile expeditoare vor lasa o înştiintare referitoare la modalitatea de a intra în posesia coletului. Elena Madalina Toader PFA, nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care aceasta instiintare nu este lasata. Va rugam insa sa ne comunicati prin e-mail sau telefon, orice problema legata de livrare si vom face tot posibilul pentru urgentarea si solutionarea acesteia.